Uw vakkundige meubelmaker in Steenwijkerwold

Hardeman Meubel & Ambacht staat voor kwaliteit en vakmanschap. We leveren maatwerk op ambachtelijke wijze. Op deze pagina leest u meer over uw meubelmaker en onze werkwijze.

Over de meubelmakerij

Harmen Hardeman is uw meubelmaker met een ware passie voor hout. We zijn u graag van dienst met meubels, keukens, interieurbetimmering, trappen, houtsnijwerk en restauraties. Zoekt u een prachtig meubelstuk of uniek object dat nergens anders verkrijgbaar is? En stelt u hoge eisen aan de kwaliteit en de afwerking? U kunt bij meubelmakerij HM&A een vakkundig advies verwachten over bijvoorbeeld materiaalkeuze, ontwerp en praktische toepassingen. We werken voor zowel particulieren als bedrijven. 

Harmen: “Hout is een prachtig product om mee te werken. Vol karakter, soms eigenwijs, maar altijd puur. Door mijn uitgebreide kennis en ervaring kunt u rekenen op mijn volledige inzet, zodat we samen tot een uniek en prachtig eindproduct komen.” 

Bekijk de mogelijkheden

Onze werkwijze – de voorbereiding

Afhankelijk van hoe gedetailleerd uw wensen en ideeën zijn, komt HM&A graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van uw stijl. 

Weet u precies wat u wilt en hoe uw meubel, interieur of keuken eruit moet gaan zien? Dan gaat ons overleg direct over de technische uitvoering, de gewenste houtsoort, andere materiaalkeuzes en de afwerking. 

Heeft u alleen een globale schets, functionele eisen of afmetingen? Dan legt Hardeman u graag verschillende mogelijkheden voor. Hieruit maakt u dan een voorlopige keuze.

Vervolgens wordt een passend ontwerp gemaakt in de vorm van een tekening of schets. Hierbij krijgt u ook een offerte. Pas dan hoeft u te beslissen of een opdracht definitief doorgaat. Gunt u ons de opdracht, dan nemen wij de ontwerpkosten voor rekening. 

Uiteraard is na de offerte nog altijd overleg mogelijk over detaillering, materiaalkeuze en afwerking. 

Onze werkwijze – de uitwerking

Alle projecten van HM&A zijn uniek; er wordt niets seriematig geproduceerd. HM&A maakt bij de vervaardiging van uw meubel of object zowel van ouderwetse handgereedschappen als moderne machines gebruik.

Hout is een materiaal dat leeft en altijd blijft “werken”. Bovendien heeft elk stuk hout unieke eigenschappen. Hier houden we vakkundig rekening mee bij het ontwerpen en bewerken. Het hout wordt in onze eigen werkplaats zo veel mogelijk op traditionele wijze bewerkt, met nadruk op natuurlijk en ambachtelijk handwerk. Na de afronding wordt het project door HM&A persoonlijk bij u afgeleverd en geplaatst.

Bekijk de mogelijkheden
Telefoon icoon

Maak vrijblijvend een afspraak om uw meubelwens te bespreken.

Neem contact op