Meubelinspiratie bij HM&A in Steenwijkerwold

HM&A heeft jarenlange ervaring met het vervaardigen van unieke meubels, prachtig interieurwerk,
maatwerk keukens en bijzonder exterieur. In de galerij op deze pagina krijgt u een indruk van ons werk. 

Als het niet te koop is, kunnen wij het maken!

Meubels, interieur, keukens en exterieur naar wens

Bij HM&A kunt u terecht voor uiteenlopende maatwerkprojecten. We hebben de afgelopen jaren een groot aantal prachtige meubels vervaardigd en projecten afgerond – te veel om hier allemaal te laten zien. Wel geven we u in onderstaande galerijen graag een indruk van de mogelijkheden. Zo kunt u ruimschoots inspiratie opdoen voor uw eigen unieke meubel of object. Komt u liever eens langs in ons atelier? Neem contact op voor een afspraak. Dan zetten wij de koffie voor u klaar.

Direct een afspraak maken

Meubelgalerij

Uniek meubelstuk laten vervaardigen voor in uw woning of bedrijfspand? In deze galerij treft u een greep uit de collectie van meubels die door HM&A is gemaakt, variërend van eetkamertafel tot dressoir en van tv-meubel tot salontafel.

Interieurgalerij

HM&A voorziet u graag van een uniek interieur, van badkamerdecoratie tot winkelinrichting en van trap tot kantoormeubilair. In onderstaande galerij vindt u een impressie van de interieurprojecten die door ons zijn uitgevoerd.

Keukengalerij

Wilt u een bijzondere, authentieke keuken die volledig past bij uw persoonlijke stijl? Van een moderne hoogglans-keuken tot een keuken in landelijke stijl, HM&A vervaardigt het met passie, volledig naar uw wens. Hier vindt u een greep uit de door ons gerealiseerde maatwerk-keukens.

Exterieurgalerij

Op zoek naar bijzondere deuren, hekken, buitenluiken of overkappingen? Wat uw wensen ook zijn, HM&A kan het voor u realiseren. In deze galerij krijgt u een indruk van de mogelijkheden voor exterieur-projecten.

Telefoon icoon

Maak een afspraak bij Hardeman Meubel & Ambacht voor meer inspiratie!

Neem contact op